خدمات وابسته

تجارت الکترونیک e-commerce

در عصر حاضر نهادها و کسب و کارها و همچنین سازوکارها در معرض تغییر قرار گرفته اند. به طور خلاصه ، تجارت الکترونیک (e-commerce) فرآیند خرید و فروشی است که از طریق وسایل الکترونیکی مانند اپلیکیشن های تلفن همراه و اینترنت انجام می شود. همچنین تجارت الکترونیک علاوه بر خرید خرده فروشی و خرید آنلاین، بر معاملات الکترونیک نیز اشاره دارد. طی دهه های گذشته تجارت الکترونیک محبوبیت زیادی پیدا کرده است و به طریقی جایگزین فروشگاه های سنتی شده است. تجارت الکترونیک برای شما این قابلیت را ایجاد می کند تا به صورت بیست و چهار ساعته و یا از تمامی نقاط جهان کالاها و نیازهای خود را بخرید و یا بفروشید بدون اینکه به فروشگاه و یا مکان خاصی بروید.  با افزایش کاربران اینترنتی، بسیاری از افراد بر این باورند که به زودی تجارت الکترونیک به روش اصلیِ انجام معاملات تجاری تبدیل خواهد شد.

در حالی که اکثر مردم تجارت الکترونیک را به عنوان تجارت به مصرف کننده (B2C) می دانند،

که این نوع شامل تجارت‌هایی است که از طریق فروشگاه‌های اینترنتی و بدون نیاز به هر گونه تعامل با انسان، کالاهایی را به فروش میرسانند. برای مثال می‌توان به فروشگاه اینترنتی آمازون اشاره کرد.

بسیاری دیگر از انواع تجارت الکترونیک وجود دارد. از جمله معاملات تجارت به تجارت (B2B) که شامل شرکت‌هایی است که با یکدیگر تجارت می کنند. برای مثال، تولیدکنندگانی که محصولات خود را به توزیع‌کنندگان می‌فروشند و عمده‌فروشانی که محصولات را به خرده‌فروشان می‌فروشند.

تجارت به مصرف‌کننده (B2C)، مصرف‌کننده به تجارت (C2B) و مصرف‌کننده به مصرف‌کننده (C2C)

چرا تجارت الکترونیکی طی دهه گذشته رشد قابل توجهی داشته است؟ با ورود اینترنت در زندگی روزمره ما، پذیرش تجارت الکترونیک همچنان رو به رشد است و مشاغل از این امر بهره می گیرند. در اوایل سال 2000، بسیاری از مردم نسبت به ورود اطلاعات کارت خود در سایت و یا به یک خرده فروش آنلاین تردید داشتند. در حالی است که، معاملات تجارت الکترونیک اکنون ماهیت دوم محسوب میشود. گواهینامه های SSL، رمزگذاری و سیستم های پرداخت قابل اعتماد، به افزایش اعتماد به نفس مردم در تجارت الکترونیک کمک شایانی کرده اند.

مزایای تجارت الکترونیک

شروع یک تجارت الکترونیک هرگز آسان نبوده است. راه حل هایی مانند شاپی فای و ووکامرس وجود دارند که می توان با آن ها یک فروشگاه راه‌اندازی کرد. امروزه الگوهای طراحی و سیستم های موجود این امکان را فراهم می کنند تا یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید.

گسترش حوزه‌ی تجارت

 با یک فروشگاه از لحاظ جغرافیایی به بازارهای مجاور محدود می شوید، یعنی اگر یک فروشگاه در شهری دارید و می خواهید در شهر دیگر نیز فروش داشته باشید، باید فروشگاه دیگری در مکان فیزیکی مورد نظر خود را باز کنید. تجارت الکترونیک این محدودیت را ندارد و شما می توانید محصولات خود را از این طریق به هر کس، در هر نقطه دنیا بفروشید.

دسترسی ۲۴ ساعته و در ۳۶۵ روز سال

مشاغل فیزیکی معمولاً ساعات محدودی دارند، اما یک فروشگاه اینترنتی  24 ساعت شبانه روز، هفت روز هفته، 365 روز در سال قابلیت فروش دارد. این بسیار مناسب برای مشتری و فرصتی عالی برای کسب و کارها است.

صرفه جویی در هزینه

کسب و کارهایی که از تجارت الکترونیک استفاده می کنند نسبت به مغازه های فیزیکی هزینه های عملیاتی کمتری دارند. این امر باعث می شود این نوع فروشگاه ها از نظر قیمت بسیار رقابتی باشند، که معمولاً سهم بازار را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

افزایش مشتریان

یکی از دغدغه‌های اصلی تمام کسب‌و‌کارهای آنلاین و غیرآنلاین افزایش مشتری است. تجارت الکترونیک این دغدغه را از بین برده است چرا که افراد از سراسر جهان، به محصولات آن‌ها دسترسی دارند و می‌توانند در هر زمانی محصولات آن ها را خریداری کنند.

افزایش فروش

در کسب‌و‌کارهای آنلاین، نیازی به اداره فروشگاه نیست از اینرو کسب و کارها می توانند فروش آنلاین بیشتر با حاشیه‌ی سود بالاتر داشته باشند. همچنین می‌توانند هزینه را به روش‌های مختلفی از مشتری دریافت کنند تا خرید را برای مشتری آسان تر و سریع‌تر سازند.

آسان شدن پرداخت‌های دوره ای و تراکنش‌های فوری

هر کسب و کاری می‌تواند پرداخت‌های دوره‌ای را برای خود ایجاد کند. همچنین با استفاده از ارا‌ئه‌دهنده‌ ای مناسب صورت‌حساب هایی منسجم ایجاد کنند و پرداخت‌های آن ها نیز به صورت منسجم دریافت شوند. همچنین کسب و کارها با استفاده از تجارت الکترونیک دیگر نیازی به انتظار برای دریافت پول و یا نقد شدن چک ندارند.

راحتی در مقایسه

در تجارت الکترونیک، مقایسه‌ محصولات و یا خدمات به راحتی قابل انجام است. وقتی کالاها به صورت آنلاین عرضه می‌شوند، تمام مشخصات و ویژگی‌های آن‌ها بیان می‌شود بنابراین مشتری میتواند آن ها را به راحتی با هم مقایسه کند و خرید بهتر و مناسب تری انجام دهد.

اهداف اصلی ایجاد و تقویت بسترهای ارائه خدمات تجارت الکترونیک که توسط من ارائه می شود، عبارتند از :

  •  افزایش بهره وری
  •  افزایش رضایتمندی
  •  کاهش هزینه ها در انجام فرایند های داخلی
  •  یکپارچه سازی در سطح فرآیندها و اطلاعات
  •  کسب اطلاعات لحظه ای از وضعیت بازار کشور
  •  افزایش سهم بازار از طریق روان سازی عملیات تجاری
  •  تامین نیازهای جدید سازمان از نظر تکنولوژی و کاربردی
  • دستیابی به بازارهای جدید
  •  کاهش هزینه ها در خرید مواد اولیه
  •  واکنش پذیری سریع نسبت به اتفاقات بازار
  •  افزایش درامد های مستقیم ناشی از گسترش بازار
  •  افزایش درامد غیر مستقیم ناشی از خدمات متفرقه
  •  کاهش مدت زمان لازم برای انجام فرایندهای عملیاتی
  •  دستیابی به اطلاعات جامع و کامل از نحوه انجام عملیات در سطح شرکت های زیر مجموعه

برخی از خدمات من در حوزه تجارت الکترونیک عبارتند از:

  • راه اندازی VOIP و کال سنتر
  • پیاده سازی سیستم های اتوماسیون سازمانی و CRM
  • طراحی سایت و سئو
  • راهکارهای ارتباطی و پهنای باند اختصاصی
  • شبکه های ساختار یافته و سیستم های نظارتی

تماس با من

چطور میتونم کمکتون کنم؟

با من در تماس باشید

پروژه ای دارید؟